DIY Home Improvement, Remodeling & Repair Forum

DIY Home Improvement, Remodeling & Repair Forum (http://www.houserepairtalk.com/forum.php)
-   HouseRepairTalk Website Help (http://www.houserepairtalk.com/f25/)
-   -   Is the site having problems? (http://www.houserepairtalk.com/f25/site-having-problems-12090/)

Redwood 09-08-2011 07:10 PM

Is the site having problems?
 
The appearance of the site is a little off today....

Looks like the theme is not showing up properly....

TxBuilder 09-09-2011 08:30 AM

Yes there are issues. Who is your ISP?

Speedbump 09-09-2011 08:39 AM

Looks like the Image folder got hosed.

oldognewtrick 09-09-2011 03:04 PM

I had problems yesterday but today its been OK. Yesterday it looked like starting windows in safe mode. Must of been something InspectorD did or didn't do. :banana:

inspectorD 09-09-2011 06:46 PM

yup
 
It was weird for me for yesterday morning, then last night back to normal. I think the rolaids worked.:banana::banana:

TxBuilder 09-10-2011 05:33 AM

Anyone else still having issues?

oldognewtrick 09-10-2011 05:27 PM

Quote:

Originally Posted by TxBuilder (Post 60922)
Anyone else still having issues?

Nope, working great today... I still think InspectorD forgot to put the new cranberries crop in the flux capacitor.:banana::banana::banana:

SnellExperts 09-11-2011 01:45 PM

It has worked fine the past few times that I have been on here.

Redwood 09-12-2011 12:10 PM

Quote:

Originally Posted by TxBuilder (Post 60886)
Yes there are issues. Who is your ISP?

Clearwire, It looks like it is back running good now...

Redwood 09-12-2011 12:13 PM

Quote:

Originally Posted by oldog/newtrick (Post 60899)
I had problems yesterday but today its been OK. Yesterday it looked like starting windows in safe mode. Must of been something InspectorD did or didn't do. :banana:

Yea that's a good description of what I was seeing...

Glad it's back to normal now...:banana::beer:


All times are GMT -6. The time now is 02:59 PM.