DIY Home Improvement, Remodeling & Repair Forum > General Discussion > HouseRepairTalk Website Help > Is the site having problems?




Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-08-2011, 07:10 PM  
Redwood
Certified Lunatic
 
Redwood's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Olde Tyme, Connecticut
Posts: 887
Default Is the site having problems?

The appearance of the site is a little off today....

Looks like the theme is not showing up properly....



__________________
Redwood is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 09-09-2011, 08:30 AM  
TxBuilder
HRT_LIFETIMESUPPORTER.png
 
TxBuilder's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,677
Liked 5 Times on 5 Posts
Likes Given: 4

Default

Yes there are issues. Who is your ISP?



__________________
TxBuilder is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 09-09-2011, 08:39 AM  
Speedbump
Water well etc.
 
Speedbump's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Riverview, Fl.
Posts: 424
Liked 21 Times on 20 Posts
Likes Given: 1

Default

Looks like the Image folder got hosed.

__________________
FAQ's
Speedbump is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 09-09-2011, 03:04 PM  
oldognewtrick
Moderator
HRT_MODERATOR.png
 
oldognewtrick's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Nashville, TN
Posts: 5,166
Liked 434 Times on 363 Posts
Likes Given: 140

Default

I had problems yesterday but today its been OK. Yesterday it looked like starting windows in safe mode. Must of been something InspectorD did or didn't do.

__________________
oldognewtrick is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 09-09-2011, 06:46 PM  
inspectorD
Housebroken
HRT_MODERATOR.png
 
inspectorD's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Litchfield, CT
Posts: 4,058
Liked 122 Times on 102 Posts
Likes Given: 290

Default yup

It was weird for me for yesterday morning, then last night back to normal. I think the rolaids worked.

__________________

Just My
Made in the

inspectorD is online now  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 09-10-2011, 05:33 AM  
TxBuilder
HRT_LIFETIMESUPPORTER.png
 
TxBuilder's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,677
Liked 5 Times on 5 Posts
Likes Given: 4

Default

Anyone else still having issues?

__________________
TxBuilder is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 09-10-2011, 05:27 PM  
oldognewtrick
Moderator
HRT_MODERATOR.png
 
oldognewtrick's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Nashville, TN
Posts: 5,166
Liked 434 Times on 363 Posts
Likes Given: 140

Default

Quote:
Originally Posted by TxBuilder View Post
Anyone else still having issues?
Nope, working great today... I still think InspectorD forgot to put the new cranberries crop in the flux capacitor.
__________________
oldognewtrick is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 09-11-2011, 01:45 PM  
SnellExperts
Senior Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Charlotte, North Carolina
Posts: 138
Default

It has worked fine the past few times that I have been on here.

__________________

[URL=http://www.snellexperts.com]Mold Inspection[/URL]
[URL=http://www.executiverestoration.com]Mold Inspection Charlotte NC[/URL]

SnellExperts is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 09-12-2011, 12:10 PM  
Redwood
Certified Lunatic
 
Redwood's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Olde Tyme, Connecticut
Posts: 887
Default

Quote:
Originally Posted by TxBuilder View Post
Yes there are issues. Who is your ISP?
Clearwire, It looks like it is back running good now...
__________________
Redwood is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 09-12-2011, 12:13 PM  
Redwood
Certified Lunatic
 
Redwood's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Olde Tyme, Connecticut
Posts: 887
Default

Quote:
Originally Posted by oldog/newtrick View Post
I had problems yesterday but today its been OK. Yesterday it looked like starting windows in safe mode. Must of been something InspectorD did or didn't do.
Yea that's a good description of what I was seeing...

Glad it's back to normal now...


__________________
Redwood is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter DIY Home Repair Forum Replies Last Post
New to the site MarshaMarshaMarsha Introductions 1 07-28-2010 06:52 PM
New to site cklync Introductions 3 11-29-2007 10:47 PM
New to the site. Timber Creek Introductions 2 09-20-2007 06:57 PM
New to site mwmrn@hotmail.com Introductions 0 08-16-2007 02:44 AM