DIY Home Improvement, Remodeling & Repair Forum > Appliances > HVAC > Furnace Problem




Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-15-2013, 05:06 PM  
akersmacker
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Default Furnace Problem

New igniter, new sensor, new control board...everything else works, but only get gas for about 2 seconds. Any ideas? Thank you.



__________________
akersmacker is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-15-2013, 08:15 PM  
kok328
Supporting Member
HRT_SUPPORTER.png
 
Join Date: Nov 2007
Location: Grand Blanc, MI
Posts: 2,168
Liked 100 Times on 88 Posts
Likes Given: 61

Default

Hopefully, you didn't replace these parts as part of a troubleshooting technique.
Sounds like a mis-aligned flame sensor or bad gas valve.
What make/model furnace is this?

__________________
kok328 is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter DIY Home Repair Forum Replies Last Post
Furnace problem tripod69 HVAC 3 01-12-2013 11:27 PM
Furnace Problem cowan HVAC 1 12-11-2010 12:46 PM
furnace problem letony General Home Improvement Discussion 1 10-24-2009 11:22 AM
help on a gas furnace ignition problem zorroo HVAC 4 11-19-2008 08:36 PM
Gas Furnace problem mekanic Introductions 3 04-14-2006 06:08 PM