DIY Home Improvement, Remodeling & Repair Forum > Appliances > HVAC > New House, New Problems




Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-15-2013, 01:33 PM  
NAWalton00
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 20
Liked 1 Times on 1 Posts

Default

Found it. So now that I found a disconnect In the handler, I now have the proper voltage going outside. But no voltage at unit outside. Started following wire and looks like has been severed just inside the brick side of house. Need new wire!!

Thanks everyone!!



image-1003337430.jpg  
__________________

Last edited by NAWalton00; 06-16-2013 at 07:06 PM.
NAWalton00 is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter DIY Home Repair Forum Replies Last Post
Building a house VS buying an old house? bryce General Home Improvement Discussion 8 05-01-2012 11:33 AM
So many problems... BritKnee General Home Improvement Discussion 7 08-11-2011 01:10 PM
Raising a pier and beam house with problems jsvrcek Framing and Foundation 2 07-24-2010 10:52 PM
BIG problems.... azbestdadever1007 HVAC 3 04-15-2007 08:24 PM