DIY Home Improvement, Remodeling & Repair Forum > DIY Home Improvement > HVAC > Furnace Problem




Help Support House Repair Talk by donating using the link above.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-15-2013, 06:06 PM  
akersmacker
Junior Member
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Default Furnace Problem

New igniter, new sensor, new control board...everything else works, but only get gas for about 2 seconds. Any ideas? Thank you.


akersmacker is offline  
 
Reply With Quote
Old 02-15-2013, 09:15 PM  
kok328
Senior Member
Join Date: Nov 2007
Location: Grand Blanc, MI
Posts: 2,725
Liked 241 Times on 204 Posts
Likes Given: 113

Default

Hopefully, you didn't replace these parts as part of a troubleshooting technique.
Sounds like a mis-aligned flame sensor or bad gas valve.
What make/model furnace is this?
kok328 is offline  
 
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter DIY Home Repair Forum Replies Last Post
Furnace Problem Paul111 HVAC 2 10-14-2014 08:30 AM
Furnace problem tripod69 HVAC 3 01-13-2013 12:27 AM
Furnace Problem cowan HVAC 1 12-11-2010 01:46 PM
furnace problem letony General Home Improvement Discussion 1 10-24-2009 11:22 AM
Gas Furnace problem mekanic Introductions 3 04-14-2006 06:08 PM



Newest Threads

Hi.