No main breaker

Discussion in 'Electrical and Wiring' started by Kylek, Sep 6, 2019.

Help Support House Repair Talk by donating:

  1. Sep 6, 2019 #1

    Kylek

    Kylek

    Kylek

    Member

    Joined:
    Jan 25, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I have a square d homc30uc panel that doesn’t have a main breaker on it. What are my options for shutting the power off to run a new line?
     
  2. Sep 6, 2019 #2

    bud16415

    bud16415

    bud16415

    Fixer Upper Staff Member Admin Moderator

    Joined:
    Feb 5, 2013
    Messages:
    5,238
    Likes Received:
    1,848
    Location:
    Erie, PA
    Is it a sub panel run off your main panel? What feeds it?


    If it is a sub panel then go back to the main and kill it there. Or does it have a separate disconnect feeding it?


    Pros will be along soon with more advice.
     
  3. Sep 7, 2019 #3

    Snoonyb

    Snoonyb

    Snoonyb

    Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2006
    Messages:
    3,703
    Likes Received:
    695
    If this is for the same light you are in question about in the other thred, why not find the breaker that controls it, find the hot pair and run it from there.
     

Share This Page