Siemens Breaker Box

Discussion in 'Electrical and Wiring' started by reesenova, Mar 30, 2012.

  1. Mar 30, 2012 #1

    reesenova

    reesenova

    reesenova

    New Member

    Joined:
    Mar 30, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello,

    I have a food truck that I am building and I am in the process of wiring the generator into the breaker panel. I do not see a ground bar in my breaker box and wondering do I just ground to the box itself?

    Here is a link to the panel manual.

    Here is a picture of my setup.
    [​IMG]
     
  2. Mar 31, 2012 #2

    kok328

    kok328

    kok328

    Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2007
    Messages:
    2,755
    Likes Received:
    249
    Ground the box to the truck chassis and then you can ground your circuits to the box
     
  3. Apr 1, 2012 #3

    reesenova

    reesenova

    reesenova

    New Member

    Joined:
    Mar 30, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    The green wire is coming from the generator ground which is sitting on a metal frame that is welded to the truck frame. So if I just buy a ground bar, screw it to the box and hook the green wire to it than I should be good, correct? Than I can use the bar for all my ground wires.
     
  4. Apr 2, 2012 #4

    kok328

    kok328

    kok328

    Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2007
    Messages:
    2,755
    Likes Received:
    249
    just make sure that the location you ground to is connected to wherever the ground for the generator is grounded.
    The location may be isolated by things like rubber bushings on the box of the truck.
     
  5. Apr 3, 2012 #5

    speedy petey

    speedy petey

    speedy petey

    Lic.Electrical Contractor

    Joined:
    Mar 15, 2006
    Messages:
    470
    Likes Received:
    44
    . .
     

Share This Page