DIY Home Improvement, Remodeling & Repair Forum > Appliances > General Appliance Discussion > Kenmore Oven "F1" fault




Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-23-2009, 10:53 PM  
brumfan
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Default Kenmore Oven "F1" fault

My Kenmore oven just went into an F1 fault mode. It appears to be rapidly overheating and even after reset and restart the same happens. Is the control module shot??



__________________
brumfan is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-24-2009, 12:12 AM  
brumfan
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Default

Found the problem. Bad neutral on the 115v receptacle. Repaired connection and now everything works ok.

__________________
brumfan is offline  
 
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter DIY Home Repair Forum Replies Last Post
Skim coating over "knock down" texture? bvz Flooring 8 06-24-2013 05:58 PM
"Sealing" can lights in 2nd floor ceiling (to attic)? drussell15 Green Energy and Sustenance Living 3 04-25-2009 08:38 PM
"Giant" hot water tank stoped working Xilbus Plumbing Forum 3 04-30-2008 07:48 AM
Tired of "showcases". Show me something real! cheesefood General Chit-Chat 6 01-18-2008 09:52 AM
Kenmore oven broiler "bake element" bethany14 General Appliance Discussion 5 11-02-2006 12:42 PM

Newest Threads

LATEST SPONSOR DEALS