rewire light from switch to light

Discussion in 'Electrical and Wiring' started by davidh424, Jan 12, 2009.

  1. Jan 12, 2009 #1

    davidh424

    davidh424

    davidh424

    New Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I need to find how to pull new wire thru an existing conduit. With the power on I am not showing any power to one of my outside lights and the other light has only enough to flicker. I would like to pull new wire to both lights. the closest is about 3 feet with 2 turns the other about 5' with 2 turns. Do I need a special tool or do I just attach the old to the new and pull? Thanks in advance.
     
  2. Jan 12, 2009 #2

    fluxcapacitor

    fluxcapacitor

    fluxcapacitor

    Member

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    old to new is fine.
     
  3. Jan 12, 2009 #3

    triple D

    triple D

    triple D

    Well-Known Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    296
    Likes Received:
    1
    Did you remove both the lights from the wall? Then check the voltage on the wires. If there in a conduit, Its hard to think they would go bad. Its probably the wire nut on the black wires at the first light. Good luck....
     
  4. Jan 13, 2009 #4

    JoeD

    JoeD

    JoeD

    Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    1,528
    Likes Received:
    273
    Easiest way is tie new wire to old wire and pull.
     

Share This Page